Forum eTwinning
Wrzesień 07, 2010, 02:22:30 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Prezentacje pokazane podczas spotkania w Warszawie zostały zamieszczone na forum eTwinning dla promotorzów. Zapraszam, Gracjana Więckowska

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Problemy z twinblogiem  (Przeczytany 777 razy)
efcia
Nauczyciel
Nowy użytkownik
**

Zobacz profil Email
« : Grudzień 20, 2009, 11:00:34 »

Dobry wieczór,

To mój pierwszy wpis na forum i od razu proszę o pomoc. Płacz

Od piątku usiłuję umieścić wpis na twinblogu (związany z realizowanym projektem) i mi się to nie udaje. Po zapisaniu mojego postu pojawia się komunikat, że powinnam kliknąć 'publish blog', ale nigdzie nie widzę takiej komendy. Mój wpis ma status "czekający na publikację".

Co jest nie tak (ze mną, albo z blogiem)?

Pozdrawiam,

Ewa.
clash
Nauczyciel
Nowy użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Grudzień 22, 2009, 09:33:45 »

Ewa, z Tobą na pewno wszystko jest ok( a propos, masz ostatnie badania lekarza pracy? Buzia na kłódkę), a co do twinbloga to wygląda to tak:
1. jeśli jesteś założycielem (nosicielem  Duży uśmiech) projektu, to powinnaś mieć taką zakładkę pt. Publikuj blog;
2. jeśli jesteś tylko partnerem w projekcie i nie masz praw administratora, to twój post musi poczekać, aż założyciel go opublikuje . Tak to mniej więcej wyglądało wtedy, jak 'uzewnętrznniałem ' swoje myśli na twinblogu. A było to jakieś pół roku temu.
Może teraz jest inaczej? Nie wiem.
Pozdr.
clash
efcia
Nauczyciel
Nowy użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Styczeń 04, 2010, 12:37:44 »

Bardzo dziękuję za odpowiedź Uśmiech
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!